Първоначално публикувано от 75 turbodelta
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещите в Русе - снимки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениебързо ги смята тои ма аз днес с двама преводачи и италянско български разговорник са бях строил да разговарям с анджелката аджаба от де тез кубици и коне ма на греда ....наложи се да си пия бирата и да не са занимавам с такива велики кубатури и мощности
цяла вечер му звъня .... ма и той са е покрил
сички около таа кола са са изпокрили ша да е неква разработка на НАСАех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Wishmaster Покажи съобщениеКат каза че са сетих да си едитна подписа
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениетоа анджело голем педал излезна
цяла вечер му звъня .... ма и той са е покрил
сички около таа кола са са изпокрили ша да е неква разработка на НАСАа колата на шуми мисля ако и тои съдеиства де да я изпробваме напролет
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеТука няква забава сте си спретнали.
Comment
-
Ами напоследък рядко вече взех да чета форума.Пък като го чета гледам теми от преди мноог време че само тях не съм листил.
И накрая кво стана.. Анжелико избяга с всичката техническа информация.Явно има какво да крие.Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениети па на кого си звънял ве кьорчо дет 1.3 от 4.0 не мое различиш освен ако няяш каталог пред тебе че и тогава бъркаша колата на шуми мисля ако и тои съдеиства де да я изпробваме напролет
е па да ламуга съм и кво от тваех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеко ми мутрейш пак ве рошав
е па да ламуга съм и кво от тва
а че си кирлясал лемур спор нямапъълно агне
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеоф ти верно адски мноу си верваш
тря ти кажа, че след като делтата го е видел ... по скоро мое да верваме на него кво е всъшност колата ти от колкото на тебенабито око има да знаеш
Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеКакво правите вие със сбирките, не помна скоро да съм ви виждала снимките.
Я се мобилизираите малко...AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеКакво правите вие със сбирките, не помна скоро да съм ви виждала снимките.
Я се мобилизираите малко...
Comment
-
Я се мобилизираите малко...Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
Comment